ECOGRAFE PORTABILE

ESAOTE este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de sisteme pentru diagnostic ultrasonografic si rezonanata magnetica dedicata.

Ecograf MyLab One VET

Inovativul MyLabOne VET ofera o interfata dedicata examinarilor veterinare pentru un diagnostic rapid si precis, stocare si printare rapida a imaginilor achizitionate.

Ecograf MyLab Sigma VET

Conceput pentru uz portabil, MyLabSigma VET acopera toate examinarile necesare intr-o clinica, pentru orice specie si aplicatie, de la caini mici la cei mari, pisici, de la specii exotice la cai si animale de ferma. De la imagistica abdominala, de reproductie, musculoscheletala la cardiologie si cardiologie avansata.

Ecograf MyLab Omega VET

Conceput pentru uz portabil, MyLabSigma VET acopera toate examinarile necesare intr-o clinica, pentru orice specie si aplicatie, de la caini mici la cei mari, pisici, de la specii exotice la cai si animale de ferma. De la imagistica abdominala, de reproductie, musculoscheletala la cardiologie si cardiologie avansata.

ECOGRAFE STATIONARE

ESAOTE este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de sisteme pentru diagnostic ultrasonografic si rezonanata magnetica dedicata.

Ecograf MyLab X5 VET

Conceput pentru uz stationar, MyLabX5 VET acopera toate examinarile necesare intr-o clinica, pentru orice specie si aplicatie, de la caini mici la cei mari, pisici, de la specii exotice la cai si animale de ferma. De la imagistica abdominala, de reproductie, musculoscheletala la cardiologie si cardiologie avansata.

Ecograf MyLab X7 VET

Ecograful stationar High-End MyLabX7 VET ofera examinatorului avansat o imbinare a imaginii de inalta calitate cu o functionalitate completa. Gama larga de transductori pentru toate animalele mici, exotice, cai si animale de ferma acopera imagistica B-mode si Doppler la cel mai inalt nivel.

Ecograf MyLab X8 VET

Sistemul de top de la ESAOTE combina ce e mai bun in tehnologia ultrasonografica, calitate si ergonomie, oferind posibilitatea unor examinari rapide si facile. Pentru toate speciile si in toate aplicatiile, MyLabX8 VET ofera diagnosticul de incredere de care clientii au nevoie.

Ecograf MyLab 9 VET

Conceput sa furnizeze solutii ultrasonografice de cea mai inalta calitate atat catre spitale si clinici universitare cat si catre centre medicale private, MyLab9 ofera un sistem flexibil, upgradabil, cu multiple optiuni in functie de aplicatia clinica dorita.

MyLab9 VET ofera putere si precizie fara precedent pentru un diagnostic de incredere in conditiile unui excelent raport cost performanta.