REZONANTA MAGNETICA 1.5T

INGENIA PRODIVA 1.5T CS

Fiabilitatea și predictibilitatea sunt cheia pentru a-ți realiza posibilitățile într-o afacere MR. Philips Ingenia Prodiva 1.5T CS este conceput pentru a vă sprijini ambițiile. Construiți-vă reputația pentru servicii MR de încredere pe tehnologia noastră de bandă largă digitală dStream, utilizată în peste 2000 de instalații din întreaga lume. Fluxul de lucru Breeze simplificat ajută utilizatorii cu diferite niveluri de experiență în efectuarea cu ușurință a examenelor MR de rutină consistente din prima zi. Cheltuieli reduse de instalare și amplasare, asistență continuă a timpului de funcționare și upgrade-uri ușoare asigură un cost total previzibil.

INGENIA PRODIVA 1.5T CX

Sprijiniți-vă deciziile clinice utilizând soluțiile noastre de imagini construite pe tehnologia dStream digitală în bandă largă dovedită, prezentă în peste 2000 de instalații din întreaga lume. Accelerați randamentul pacientului cu un flux de lucru Breeze simplificat. O interfață intuitivă a utilizatorului îmbunătățită de proceduri de examinare foarte ghidate și standardizate vă ajută să efectuați examene de rutină RMN încă din prima zi. Și cu cheltuieli reduse de instalare și amplasare, asistență continuă a timpului de funcționare și upgrade-uri ușoare.

INGENIA AMBITION S 1.5T

Pe baza noului său magnet revoluționar BlueSeal complet sigilat, Ingenia Ambition S vă permite să experimentați operațiuni MR mai productive fără heliu. Ingenia Ambition S oferă o calitate superioară a imaginii chiar și pentru pacienții cu provocări și efectuează examene RMN cu până la 50% mai rapid cu accelerații SENSE comprimate pentru toate anatomiile, atât în scanarea 2D, cât și în cea 3D. Timpul general de examinare rapid este obținut prin simplificarea manipulării pacientului la foraj cu configurarea ghidată a pacientului. Mai mult, Ingenia Ambition S oferă o experiență audio-vizuală captivantă pentru a ajuta la calmarea pacienților și pentru a-i îndruma prin examenele MR.

INGENIA AMBITION X 1.5T


Pe baza noului său magnet revoluționar BlueSeal complet sigilat, Ingenia Ambition X vă permite să experimentați operațiuni MR mai productive fără heliu. Ingenia Ambition X oferă o calitate superbă a imaginii chiar și pentru pacienții cu provocări și efectuează examene RMN cu până la 50% mai rapid cu accelerații SENSE comprimate pentru toate anatomiile, atât în scanarea 2D, cât și în cea 3D. Timpul general de examinare rapid este obținut prin simplificarea manipulării pacientului la foraj cu configurarea pacientului ghidată fără atingere. Mai mult, Ingenia Ambition oferă o experiență audio-vizuală captivantă pentru a ajuta la calmarea pacienților și pentru a-i îndruma prin examenele MR.

REZONANTA MAGNETICA 3T

INGENIA OMEGA 3.0T

În fruntea excelenței clinice – încredere în diagnostic, explorează aplicații avansate și generează productivitatea necesară pentru a face față provocărilor actuale de asistență medicală cu Ingenia 3.0T. Prin intermediul dStream, Ingenia oferă o calitate a imaginii premium cu claritate și viteză digitală – și cu iPatient, oferă imagini centrate pe pacient, de la configurarea pacientului până la rezultatul imaginii.

INGENIA ELITION S 3.0T

Ingenia Elition S oferă o calitate superioară a imaginii și efectuează examene RMN cu până la 50% mai repede. SENSE comprimat accelerează atât în scanarea 2D, cât și în cea 3D. Productivitatea ridicată este obținută cu ajutorul capabilităților de imagine, cum ar fi SmartExam, 4D Multi-Transmit și ScanWise Implant. Aceste progrese au fost posibile printr-o combinație de noi modele de gradient și RF, plus tehnologii de accelerare precum SENSE comprimat. În plus, Ingenia Elition S oferă o experiență audiovizuală captivantă pentru a ajuta la calmarea pacienților și pentru a-i îndruma prin examene, îmbunătățind experiența MR

INGENIA ELITION X 3.0T

Soluția Philips Ingenia Elition oferă tehnici de imagistică MR de ultimă generație, stabilind în același timp noi direcții pentru cercetarea clinică în imagistica 3.0T bazată pe modele cu gradient și RF. Ingenia Elition oferă o calitate superioară a imaginii și efectuează examene RMN cu până la 50% mai repede. Timpul general de examinare rapid este obținut prin îmbunătățirea timpului de configurare a manipulării pacientului la foraj cu configurarea pacientului ghidată fără atingere, combinată cu accelerații atât în scanarea 2D, cât și în cea 3D. În plus, Ingenia Elition oferă o experiență audio-vizuală captivantă pentru a calma pacienții și a-i îndruma prin examenele MR.