LASERI CHIRURGICALI

 

Asclepion laser Technologies opereaza ca lider pe piaţa de laseri pentru estetică de peste 40 de ani. Dezvoltarea constantă a noilor tehnologii a făcut din Asclepion una dintre cele mai calificate companii din întreaga industrie optică din întreaga lume.

 

Juliet

Erbium: laser YAG: cea mai bună opțiune pentru tratamente intravaginale.
Tratamentul cu laser de la Juliet îmbunătățește sănătatea ginecologică a femeilor datorită unui tratament minim invaziv al cărui scop este stimularea producției de colagen și elastină, împreună cu o vascularizare îmbunătățită a mucoasei vaginale.


MeDioStar NeXT PRO

Cea mai bună tehnologie laser cu diodă de mare putere pe piața estetică. Datorită tehnologiei cu diode extrem de fiabile și a interfeței ușor de utilizat, utilizatorii cu experiență și mai puțin experimentați pot deveni în mod sigur utilizatori ai celor mai avansate tehnici de îndepărtare a părului în câțiva pași simpli.


PicoStar

PicoStar folosește cea mai modernă tehnologie pentru îndepărtarea tatuajelor, a leziunilor pigmentate și a machiajului permanent. Datorită energiei cele mai ridicate și celor mai scurte impulsuri, tratamentul cu PicoStar este rapid, blând, mai ales fără sânge și nu lasă cicatrici.


QuadroStarPRO

QuadroStarPRO este sistemul laser cu diode de masă, cu design compact și ergonomic, dedicat tratamentelor flebologice și endovasculare cu laser, dar și cu succes pentru o gamă mai largă de aplicații endosurgice datorită versatilității sale.


QuadroStarPROYELLOW

QuadroStarPROYELLOW prezintă HOPSL, stadiul tehnicii în tehnologia laserului în stare solidă. Această nouă tehnologie face ca lungimea de undă galbenă să fie disponibilă într-un dispozitiv foarte mic și ușor (mai puțin de 12 kg) cu o putere de neegalat (până la 5 wați). Datorită acestor caracteristici speciale, dispozitivul este extrem de fiabil și nu are costuri de funcționare.


MultiPulse Ho

MultiPulse Ho este un laser holmium chirurgical dedicat aplicațiilor în endourologie cu o putere maximă de 35 W. MultiPulse Ho este dispozitivul pentru perfecționarea litotriției endosurgice pentru tratamentul pietrelor din tractul urinar (în ureteroscopie, ureterorenoscopie și pentru tehnica nefrolitotomiei percutanate) și pietre comune ale ductului biliar.


MultiPulse HoPLUS

MultiPulse HoPLUS este un dispozitiv laser de mare putere cu holmiu caracterizat printr-o mare flexibilitate și eficiență, ceea ce este o necesitate în centrele de excelență în endourologie.


MultiPulse PRO

MultiPulse PRO este sistemul de chirurgie cu laser pentru CO2 utilizat pentru microchirurgie, chirurgie generală și chirurgie ginecologică colposcopică.
Potrivit pentru toate tratamentele de fotoablație, facilitează munca chirurgului.


MultiPulse Tm + 1470

JenaSurgical introduce ultima generație de laser cu trompii MultiPulse Tm + 1470, de neegalat în ceea ce privește eficiența, precizia și siguranța în mai multe domenii de aplicare chirurgicală.  MultiPulse Tm + 1470 este singurul sistem care combină un laser Thulium de 1.940 nm cu un laser diodic de 1.470 nm (putere maximă 120 W + 30 W), conceput pentru a oferi cea mai bună performanță în sala de operații.


SmartXide²

Sistemul SmartXide² cu surse de CO2 și diode cu laser este una dintre cele mai versatile soluții disponibile pe piața chirurgiei.  Este potrivit pentru microchirurgie în ORL, ginecologie, neurochirurgie și chirurgie generală.